2023. augusztus 22., kedd

A SZELLEM NÖVEKEDÉSE❣️

,,💞Hogy többé ne legyünk gyermekek, akik mindenféle tanítás szelében ide-oda hányódnak és sodródnak az emberek álnokságától, tévútra csábító ravaszságától; hanem az igazságot követvén szeretetben, mindenestől fogva növekedjünk Abban, aki a fej, a Krisztusban.,,
– EFÉZUS 4,14. 15.

Ha igaz az, hogy az ember szelleme az Úr lámpása, és ha az is igaz, hogy Isten a szellemünkön keresztül világosít meg és vezet minket, – ez pedig igaz – akkor az ember szellemének fejlődnie kell, hogy biztosabb vezetővé válhasson.
A szellemünket lehet tanítani és nevelni, éppen úgy, ahogy az elménket. 

A szellemünket fel lehet építeni, éppen úgy, ahogy a testünket. 
Én teljességgel meg vagyok győződve róla, hogy ha követed azokat a lépéseket, amiket megadok a következő néhány nap során, eljuthatsz a szellemed fejlesztésében oda, hogy végül a bensődben mindig azonnal kapsz egy „igen” vagy „nem” választ, az élet legapróbb részleteivel kapcsolatban is. 

Azzal azonban tisztában kell lenned: nem úgy van, hogy egy nap elkezded az általános iskola első osztályát, a következő napon meg leteszed az érettségit. Időre van szükség ahhoz, hogy az értelmed kifejlődjön, időre lesz szükség ahhoz is, hogy tanítsd, neveld és fejleszd a szellemedet.

Megvallás: Én időt fogok szánni arra, hogy tanítsam, neveljem és fejlesszem a szellememet. 
Az én szellemem növekedik!