2023. június 29., csütörtök

LÁTHATÓVÁ VÁLIK❣️

,,Mindenkor testünkben hordozzuk az Úr Jézus halálát, hogy a Jézusnak élete [dzoé] is látható legyen a mi testünkben.
Mert mi, akik élünk, mindenkor halálra adatunk a Jézusért, hogy a Jézus élete [dzoé] is látható legyen a mi halandó testünkben.,,
– 2KORINTHUS 4,10—11.

Azt mondja Pál, hogy a dzoé láthatóvá válik a mi halandó testünkben. 
De nem a test feltámadásáról szól, mert a halandó azt jelenti, hogy „alá van vetve a halálnak”.
Amikor feltámadunk, halhatatlan testünk lesz.
Arról beszél, hogy Isten élete (dzoé), ami a szellemünkbe került az újjászületéskor, megnyilvánul, látható lesz ebben az életben – a mi halálnak kitett halandó hústestünkben!
Meg vagyok győződve róla, ha meg ta nul nánk, hogyan kell az élet világosságában járni, és ha engednénk az életnek, ami bennünk van újjászületésünk óta, hogy uralkodjon felettünk, semmi sem gátolná, hogy magas kort érjünk meg, ha Jézus várna még a visszajövetelével. 
Tudom, hogy a külső ember öregszik, de Isten dzoé élete megnyilvánulhat a mi halandó hústestünkben!

Megvallás: Köszönöm neked, Atyám, hogy az az élet, ami a szellememben van, megeleveníti az én halandó testemet is, élettel telivé, egészségessé, éppé teszi. 
Mert a megváltás hatalmas tervében, amit Te terveztél meg, (és el is küldted az Úr Jézus Krisztust, hogy végrehajtsa), nemcsak a szellemem újjá születése, hanem a gyógyulás is megvan a fizikai testem számára:
„Az én betegségeimet Ő viselte, az én fájdalmaimat Ő hordozta.”
Amit Jézus elhordozott, nekem már nem kell hordoznom. Jézus sebeivel én gyógyultam meg. Egészségessé lettem – szellemileg, testileg és értelmileg.
Isten Igéje szerint én meggyógyultam! Egészséges vagyok!