2023. május 20., szombat

AZ ÉN JAVAMRA❣️

,,💞És [Isten] szeretni fog téged, és megáld téged, és megsokasít téged; és megáldja a te méhednek gyümölcsét, a te földednek gyümölcsét: gabonádat, mustodat és olajodat; teheneid fajzását és juhaidnak ellését azon a földön, amely felõl megesküdt a te atyáidnak, hogy néked adja azt. Áldottabb leszel minden népnél; nem lészen közötted magtalan férfi és asszony, sem barmaid között meddõ. És távol tart az Úr tõled minden betegséget, és Egyiptomnak minden gonosz nyavalyáját, amelyeket ismersz; nem veti [nem engedi vetni] azokat reád…,, — 5MÓZES 7,13–15.

„És (Isten) szeretni fog téged…” Szeret téged! Szeret téged! És betegséget helyez rád? És azt cselekszi, hogy csecsemõkorodban meghalj? És azt cselekszi, hogy halva szüless meg, vagy betegen és nyomorékon? Nem! Nem! Nem! Nem ezt mondják a szent Írások!

— De ez ránk már nem vonatkozik, Hagin testvér. Biztos vagy ebben?
Az elsõ Korinthusi levél az Újszövetségben van, ugye? Nézzük meg az 1Korinthus 10,11-et, hogy megtudjuk, az isteni egészség hozzánk tartozik-e: „Mindezek pedig példaképpen [elõkép gyanánt] estek rajtuk [Izraelen]; megírattak pedig [Kiknek írattak meg — a zsidóknak? Nem!] a MI tanulságunkra, akikhez az idõknek vége elérkezett.”
Dicsõség az Úrnak! 
Az 5Mózes 7,13–15 az én javamra írattak meg. Az én tanulságomra íratott meg!

Megvallás: Készítsd el a saját megvallásodat az 5Mózes 7,13–15 alapján: „Az Úr szeret engem… Õ megáld engem… Õ megáldja az én gyermekeimet…” (és így tovább)