2024. április 12., péntek

A GYÜLEKEZET SZÁMÁRA❣️

,,💞És mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte a Gyülekezetnek fejévé, mely az Ő Teste… ,,— Efézus 1,22. 23.

Milyen nagy szüksége lenne a Gyülekezetnek arra, hogy felébredjen és elkezdje méltányolni hatalmi helyét és kiváltságait, hogy felemelkedjen arra a helyre, amit Isten elvár tőle, és legyen tudatában annak, hogy neki kell uralkodnia a levegőbeli hatalmasságok felett.

Milyen gyakran megesett, hogy a Gyülekezet kudarcot vallott a hatalom gyakorlásában; valójában elismerte vereségét és átadta magát a félelemnek. „… és Őt fejjé tette mindenek felett A GYÜLEKEZET SZÁMÁRA.” (ang. ford.)

A Gyülekezet számára! Az, hogy Jézus fej mindenek felett — az ördög, a démonok, a betegség, a szegénység és minden más felett, ami gonosz —, a Gyülekezet javát szolgálja!
Itt most álljunk meg tiszteletteljesen és gondolkodjunk el ezeken a hatalmas igazságokon, hogy a szívünk fel tudja fogni ezeknek a jelentőségét. 

Ha így viszonyulunk ehhez, az Igazság Szelleme felemel minket arra a helyre, ahol megérthetjük, hogy mi Isten Igéjének teljes jelentése, amikor azt mondja: Isten tette Krisztust fejjé mindenek felett, a Gyülekezet javára. 
Ez azért történt, hogy a Gyülekezet, a Gyülekezet fején keresztül hatalmat gyakoroljon mindenek felett.

Megvallás: Jézus az én fejem. Jézus az Úr mindenek felett. Jézus hatalmat adott nekem az ellenség minden serege felett. Nagyobb Jézus, aki bennem van, mint az, aki a világban van.
Több, mint győztes vagyok Őáltala, aki szeretett engem és Önmagát adta értem