2023. december 9., szombat

DICSŐSÉGGEL MEGKORONÁZVA❣️

,,Mikor látom a Te egeidet, a Te ujjaidnak munkáját, a holdat és a csillagokat, amelyeket teremtettél, mi az ember, hogy gondolsz rá és az (a földszülte) emberfia, hogy Te gondoskodsz róla? 
Hiszen kevéssel teremtetted őt kisebbé, mint az Isten, és Te koronáztad meg őt dicsőséggel és tisztességgel. Azért teremtetted őt, hogy uralkodjék a Te kezednek munkái felett…,, — ZSOLTÁROK 8,3–6. (Amplified)

Isten az embert nem a halálra teremtette!
A halál, a betegség, a gyűlölet, a bosszú és minden tragédia, ami a földi állapotokat tükrözi, nem szerepelt a teremtő eredeti tervében.
Ellenkezőleg, az ember boldogságra, örömre és békességre lett teremtve!
Arra, hogy örök közösségben legyen Istennel. Isten képére és hasonlatosságára lett teremtve. (1Móz. 1,26–27)

Boldogságra, örömre és békességre lett teremtve.
És azért lett teremtve, hogy Istennek örömöt szerezzen. (Jel. 4,11)
Isten egy olyan helyet adott az embernek a teremtésben, amely felett csak Õ maga áll, az egész univerzumra kiterjedő hatalommal. (Zsolt. 8,4–7. 1Móz. 1,26)
Ádám ura volt önmagának, a teremtésnek és a sátánnak.
Ádám nem volt köteles behódolni a bűnnek — a döntés az ő kezében volt.

Megvallás: 
Én azt fogom tenni, amire teremtettem. Én közösségben vagyok Istennel. Örömöt szerzek az én mennyei Atyámnak. A Biblia azt mondja, hogy hit nélkül lehetetlen Istennek tetszeni. (Zsid. 11,6)
Ezért hitben fogok járni.Sem a bűn, sem a betegség, sem a félelem, sem a kételkedés, és egyáltalán semmi, ami az ördögtől van, nem uralkodhat felettem. Én úgy döntöttem, hogy Istennel járok.